باران شمال به قلم فرشته عالی – مدیر جهاد کشاورزی شهرستان آمل با اشاره به اینکه برنامه ریزی و اطلاع رسانی و کنترل بیماری ها و کاهش تلفات از مزایای ثبت نام در سامانه جوجه ریزی است، گفت: شهرستان آمل با تولید سالانه ۵۰ هزار تن گوشت سفید، ۱۸ درصد تولید گوشت سفید استان را به اختصاص می دهد.وی اظهار داشت: برای تولید و ایجاد تعادل در عرضه و تقاضا در بازار، این شهرستان با داشتن ۳۶۲ واحد مرغداری فعال با ظرفیت جوجه ریزی ۵ میلیون و ۵۷۶ هزار قطعه جوجه در هر دوره پرورش، توان تولید ۱۰ هزار و ۴۰۰ تن گوشت سفید و عرضه به بازار را دارد که با ۵ بار جوجه ریزی در سال سالانه ۵۲ هزار تن گوشت سفید تولید می شود.
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان آمل خاطرنشان کرد: کنترل و تنظیم جوجه ریزی و تولید مرغ، ایجاد نظم و ثبات در بازار و ساماندهی تولید، تعیین قیمت مناسب در طول سال و جلوگیری از ضرر و زیان مرغدار، یافتن بازار مناسب و مزیت نسبی برای توسعه صادرات، اقتصادی نمودن واحدهای تولید و افزایش درآمد مرغداران، استمرار تولید و توسعه پایدار در صنعت پرورش طیور، اصلاح ساختار تولید با برنامه ریزی و اطلاع رسانی و کنترل بیماری ها و کاهش تلفات از مزایای ثبت نام در سامانه جوجه ریزی است.وی در پایان یاد آور شد: ۱۰ درصد جوجه یک روزه تولیدی در این شهرستان و ۹۰ درصد به شهرستان ها و استان های دیگر صادر می شود.