باران شمال / مجتبی شیرازی – وی درخصوص تولید جوجه درجه یک کارخانجات جوجه کشی، مزارع مرغ مادر گوشتی، جوجه ریزی مزارع مرغ مادر و مرغ گوشتی استان در سامانه سماصط، گفت: برای تامین امنیت غذایی جامعه آبان ماه امسال ۱۲ میلیون و ۱۴۰ هزار و ۳۰۵ قطعه جوجه ریزی در مرغداری های گوشتی مازندران انجام شد.
معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی مازندران تصریح کرد: ۲ میلیون و ۴۱۰ هزار و ۹۵۰ قطعه از جوجه ریزی های انجام شده در آبان ماه امسال از نژاد آپلاس، ۲ میلیون و ۸۴۲ هزار و ۱۵۰ قطعه از نژاد آرین، ۵ میلیون و ۳۵۰ هزار و ۱۹۰ قطعه از نژاد راس و یک میلیون و ۵۳۷ هزار و ۱۵ قطعه از نژاد کاب بود.
احمدی حاجی تعداد جوجه گوشتی تولیدی کارخانجات جوجه کشی استان را ۴۸ میلیون و ۱۶۷ هزار و ۷۲ قطعه، جوجه گوشتی تولیدی مزارع مرغ مادر گوشتی را ۳۱ میلیون و ۱۸۲ هزار و ۷۶۶ قطعه و جوجه ریزی در مزارع مرغ مادر گوشتی استان را ۵۳ هزار و ۸۰ قطعه ای اعلام کرد. وی گفت: پیش بینی می شود با این تعداد جوجه ریزی، ۲۲ هزار و ۸۶۶ تن گوشت سفید در استان تولید و به بازار مصرف عرضه شود.