دبیر کانون خدمت رضوی شهرستان سیمرغ گفت: به مناسبت این ایام ۳ هزار پرس غذای گرم افطاری و سحری به ارزش یکهزار و ۲۰۰ میلیون ریال طبخ و توسط خادمیاران بین گروه هدف در سطح شهرستان سیمرغ توزیع شد. باران شمال به نقل از خبرگزاری فارس از شهرستان سیمرغ، ۳هزار پرس غذای گرم و افطاری […]
دبیر کانون خدمت رضوی شهرستان سیمرغ گفت: به مناسبت این ایام ۳ هزار پرس غذای گرم افطاری و سحری به ارزش یکهزار و ۲۰۰ میلیون ریال طبخ و توسط خادمیاران بین گروه هدف در سطح شهرستان سیمرغ توزیع شد.
باران شمال به نقل از خبرگزاری فارس از شهرستان سیمرغ، ۳هزار پرس غذای گرم و افطاری ساده بین آبرومندان سیمرغی پخت و توزیع شد. اصغر اصغری دبیر کانون خدمت رضوی شهرستان سیمرغ در اینباره اظهار کرد: به مناسبت این ایام ۳ هزار پرس غذای گرم افطاری و سحری به ارزش یکهزار و ۲۰۰ میلیون ریال طبخ و توسط خادمیاران بین گروه هدف در سطح شهرستان سیمرغ توزیع شد.
وی افزود: طرح افطاری ساده و پخت و توزیع غذای گرم چند سالی است در دستور کار قرار گرفته است. دبیر کانون خدمت رضوی شهرستان سیمرغ با بیان اینکه توجه به مستمندان و افراد کم برخوردار روزهدار از فضیلتهای ماه مبارک رمضان است که بیشتر مورد توجه قرار میگیرد، تصریح کرد: ترویج فرهنگ اطعامدهی و سنت حسنه اطعام در جامعه و مردمی سازی آن برای حضور و مشارکت حداکثری بسیار مهم است.
اصغری اضافه کرد: همچنین تلاش برای افزایش روحیه ایثار و فداکاری، مواسات و همدلی در جامعه و کاهش افراد نیازمند از اهداف اجرای طرح اطعام رضوی در این ایام است.